Udflugter

Vi fortsætter med tilmelding til udflugter

Tilmelding til udflugter på hjemmesiden åbnes manuelt kl. 10.00 -samtidig med kirkekontorets telefontid-  på tilmeldingsdatoen .

Tilmeldning skal ske under det enkelte arrangement (klik på teksten Tilmeld) eller evt.  ved telefonisk henvendelse til kirkekontoret på telefon 51 30 73 55. Man kan ikke tilmelde sig via mail eller på telefonsvareren.

Vi beder vi dig/Jer om at blive hjemme, hvis du viser tegn på sygdom, så vi undgår at smitte hinanden. Har du tilmeldt dig et arrangement, beder vi dig venligst om at melde afbud til kirkekontoret på twe@km.dk / 51307355, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Alle udflugter er forbeholdt sognets beboere og sognebåndsløsere.

I løbet af året arrangeres en række hel- og halvdags udflugter, og ofte er målet med turen at se en spændende udstilling uden for København.

På de kortere ture drikker vi gerne en kop kaffe, medens der på heldagsturene serveres frokost og eftermiddagskaffe.

Antallet af deltagere på turene varierer fra gang til gang og tilmelding er nødvendig. Beboere i Mariendal sogn og sognebåndsløsere har fortrinsret, andre kan komme på en venteliste.

Kommende udflugter

Der er ingen begivenheder.