Udflugter

Vi fortsætter med tilmelding til udflugter

 

T I L M E L D I N G

Tilmeldingsformular til udflugter på hjemmesiden åbnes manuelt kl. 10.00 - samtidig med kirkekontorets åbningstid på tilmeldingsdatoen .

Tilmeldning skal ske under det enkelte arrangement (klik på teksten Tilmeld) eller ved peronligt fremmøde på kirkekontoret, ligeledes fra kl. 10.00. Man kan ikke tilmelde sig via mail eller på telefonsvareren.

Man kan ikke tilmelde sig alle arrangementer på én gang. Der åbnes for tilmelding fra ca. 14 dage før arrangementet finder sted. Der er ikke tilmelding til koncerter. 

Meld venligst afbud til kirkekontoret på mariendals.sogn@km.dk / 51307355, hvis du bliver forhindret i at komme.

Vi beder vi dig/Jer om at blive hjemme, hvis du viser tegn på sygdom, så vi undgår at smitte hinanden. Har du tilmeldt dig et arrangement, beder vi dig venligst om at melde afbud til kirkekontoret på mesc@km.dk / 51307355, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Alle udflugter er forbeholdt sognets beboere og sognebåndsløsere

Vi glæder os til at se jer!!!

GENERELT

I løbet af året arrangeres en række hel- og halvdags udflugter, og ofte er målet med turen at se en spændende udstilling uden for København.

På de kortere ture drikker vi gerne en kop kaffe, medens der på heldagsturene serveres frokost og eftermiddagskaffe.

Antallet af deltagere på turene varierer fra gang til gang og tilmelding er nødvendig. Beboere i Mariendal sogn og sognebåndsløsere har fortrinsret, andre kan komme på en venteliste.

   Kommende udflugter