Koncerter

I løbet af vinterhalvåret har vi en række koncerter med meget forskellig musik, fra middelalder til nutid og fra solokoncerter til korkoncerter.

Et par af koncerterne er faste på programmet. I december og april afholder Claudiuskoret sine traditionsrige jule- og forårskoncerter, hvor koret bl.a. opfører værker, som de har øvet gennem årene, og hvor der også indgår fællessange for koret og publikum.

 

Der er ikke tilmelding til koncerter.

 

Søndag den 10. marts kl. 16.00 Spiller kirkens organist orgelkoncert. Det er første koncert efter at orglet blev blev gennemgribende renoveret i 2020, hvor det omintoneredes, fik tilføjet en blød basstemme og fik udskiftet en anden stemme. Programmet er bygget op omkring Leif Kaysers musik. Denne har gennem organistens godt fyrreårige virke altid haft en central placering. Ved koncerten spilles Kaysers 2. og 4. suite for orgel.

 

Søndag den 7. april kl. 16.00 giver Anne Eisensee med sin ”Lyden af tro” en helt særegen koncert, baseret på den kristne kulturs sangskat hentet såvel fra byzantinsk, latinsk og nordisk tradition. Disse gamle smukke sange, blandes med Annes´s nye Sjaruna-sange, som synges på et forundeligt nyopfundet sprog og som netop er inspireret af den tidlige kristne musik. Musikkens gamle åndelige musik taler igennem hende, smeltes sammen og skabes på ny i passionerede og melodiøse sange. En unik solokoncert og en fordybelse i lyden af tro.

 

Søndag den 21. april kl. 16.00 synger Schola Cantorums Kvindekor. Koncerten er bygget op om temaet lys/mørke og præsenterer bl.a. kyndelmissesatser, forårssange og madrigaler. 

 

STOREBEDEDAGSAFTEN Torsdag den 25. april kl. 19.30

Romankoncert med Benjamin Koppel ”Annas Sang”. Efter romankoncerten i kirken med oplæsning, sang og musik vil der blive serveret varme hveder og te og kaffe i kirkens store sal.

 

Søndag den 26. maj kl. 16.00 afsluttes sæsonen med to af dansk musiks ypperste musikere, Bjarke Mogensen (accordeon) og Toke Møldrup (cello). Programmet er endnu ikke fastlagt

 

   Kommende koncerter