Konfirmation

KONFIRMANDINDSKRIVNING  TIL KONFIRMATION FORÅR 2024

Indskrivning til konfirmation 2024:

Indskrivning sker her på siden fra 1-6-2023. Scroll ned på siden, hvor du finder tilmeldingslink med de tre konfirmationsdatoer.  Vælg den dato I ønsker konfirmation. Vær venligst opmærksom på, at begge forældremyndighedsindehavere skal give samtykke til, at jeres unge menneske må konfirmeres. Der sendes automatisk et link der skal underskrives af den forældre ,der ikke er med til at udfylde tilmeldingen.

 

KONFIRMATIONSDATOER 2024:

Lørdag den 27. april  10.30  &  12.00  v/ Birgitte Veit (undervisning torsdage)

Søndag den 5. maj 10.30 ved Sandra Kastfelt (Undervisning på tirsdage)

 

INDSKRIVNING TIL KONFIRMATION 2024:

Online konfirmandindskrivning via ovenstående links fra 1. juni – 31. august 2023.

Ved indskrivning bruges tilmeldingslink for den af konfirmationsdagene I ønsker.  Oplys venligst, hvis konfirmanden ikke er døbt.Indskrivningen foretages af én af forældrene, men begge forældre bedes give samtykke til konfirmation via tilmekldingsboksen "Samtykke til konfirmation".

KONFIRMATIONSUNDERVISNING:

På Frederiksberg finder konfirmationsundervisningen sted på 8. klassetrin. For at blive konfirmeret skal man være døbt. Er man ikke døbt, er man naturligvis velkommen, men så skal man døbes inden konfirmationen, hvilket aftales nærmere med præsten.

En del af undervisningen foregår på fire søndage i løbet af efteråret  og vinteren: 1. oktober, 12. november, 28. januar og 25. februar. Da det er vigtigt, at konfirmanderne møder op til disse undervisningsdage, kan datoerne allerede nu noteres i kalenderen. Søndage begynder med gudstjeneste kl. 10.30, hvorefter undervisningen ved præsterne fortsætter til ca. 16.00.

Oplysning om undervisningsdage m.v. vil fremgå af kirkeblad og her på siden senere på foråret. Den ugentlige undervisning foregår efter skoletid, dvs sidst på eftermiddagen. Tidspunktet afhænger af skolernes skemaer og aftales nærmere med konfirmanderne. Det er en forudsætning for konfirmationen, at man følger både de fire temasøndage og den ugentlige undervisning frem til konfirmationen.

Den 1. oktober (den første af konfirmandsøndagene) vil alle forældre blive inviteret til en kort sammenkomst efter højmessen, hvor de vil kunne hilse på præsterne og høre nærmere om forløbet.

Der er endvidere konfirmand- og forældreaften  med spisning  den 6. marts 2024.

 

 

   Konfirmationer