Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Filmaftener

FILMAFTEN

Tidligere højskoleforstander Erling Christiansen indleder kort filmene og lægger op til samtale bagefter. Den overordnede ramme for årets film er: HVORDAN SKILDRER MAN EN ANDEN TID OVERBEVISENDE? Det er vigtigt, når man ser en film, der behandler fortiden, at filmen gør det, så man tror på det, man ser. Her tænkes ikke bare på, om bilerne, man nu kører med i filmen, er de rigtige årgange, men også om tidsånden f.eks. rammes! Dette er overvejelsen bag de fire film, der vises i Mariendal Kirke i efteråret. 

Vi fortsætter med tilmelding til de fleste arrangementer.

Vi beder vi dig/Jer om at blive hjemme, hvis du viser tegn på sygdom, så vi undgår at smitte hinanden. Har du tilmeldt dig et arrangement, beder vi dig venligst om at melde afbud til kirkekontoret på twe@km.dk / 51307355, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Man kan deltage i foredrag, filmaftener og koncerter i kirkerummet UDEN tilmelding. Tilmeldingen gælder for kaffe og spisning i forbindelse med arrangementer. Er man tilmeldt kaffe/spisning har man samtidig adgang til foredrag eller filmfremvisning. Har man ikke tilmeldt sig kaffe/spisning, er man stadig velkommen til at møde op til film og foredrag, men man må være indstillet på, at blive afvist ved døren , såfremt  det tilladte deltagerantal er nået.

T I L M E L D I N G

Tilmeldning skal ske under det enkelte arrangement (klik på teksten Tilmeld) eller evt.  ved telefonisk henvendelse til kirkekontoret på telefon 51 30 73 55. Man kan ikke tilmelde sig via mail eller på telefonsvareren.

Man kan ikke tilmelde sig alle arrangementer på én gang.  Der kan tilmeldes 1 person ad gangen. Der åbnes for tilmelding ca.  14 dage for arrangementet finder sted. Der er ikke tilmelding til koncerter. 

Meld venligst afbud til kirkekontoret på twe@km.dk / 51307355, hvis du bliver forhindret i at komme.

Vi glæder os til at se jer!!!

 

 

Kommende filmaftener

Der er ingen begivenheder.