Eftermiddagsmøder

V I G T I G T

ARRANGEMENTER I MARIENDAL KIRKE

Covid 19 kravene medfører, at der er begrænsning i, hvor mange vi må forsamles i menighedshusets mødesale.

Alle arrangementer er for sognets beboere og sognebåndsløsere. Derfor har vi indført en tilmeldingsprocedure, hvor man på forhånd skal tilmelde sig arrangementer.

Tilmeldning skal ske under det enkelte arrangement (klik på teksten Tilmeld skrevet med grønt) eller evt.  ved telefonisk henvendelse til kirkekontoret på telefon 51 30 73 55.

Gennem efteråret og vinteren har vi i Mariendal kirke eftermiddagsmøder hver anden uge om fredagen.

Møderne indledes med en kort gudstjeneste kl. 13.30. Selve eftermiddagsmødet er i forlængelse af gudstjenesten kl. 14-16, hvor der serveres en kop kaffe med brød inden vi går over til mødets tema.

Historie, kunst mm.

Oplæggene ved møderne står kirkens præster for. Emnerne spænder vidt, lige fra Ruslands historie over antik kunst og til de nyere salmer i salmebogen