Begivenheden har allerede fundet sted.

Havnerundfart i Københavns Havn

Torsdag d. 26. august 2021, Kl. 13:00 til kl. 15:00

Den lille skovtur i august er i år en havnerundfart. Guiden er Ole Bertelsen, der har et indgående kendskab til Københavns Havn, og han vil lede os på en spændende sejlads, så vi får set både havnens kendte seværdigheder og steder som vi ikke har set før. Vi sejler i en overdækket havnerundfartsbåd. Mødestedet er ud for Nyhavn 71 og der er afgang præcis kl. 13.00. Der er ikke fælles transport fra kirken og det anbefales, at man tager metroen til Kongens Nytorv.

Sejladsen forventes afsluttet kl. 15.00

Tilmelding til havnerundfarten fra mandag d. 9. august på kirkens hjemmeside eller ved henvendelse til kirkens kontor. Turen er for sognebørn og sognebåndsløsere.

Bemærk venligst, at man ikke kan tilmelde sig via telefonsvareren eller på mail.

HUSK!

Deltagelse forudsætter fremvisning af coronapas i form af vaccinepas eller negativ test (helst på print).

Samtidig beder vi dig/Jer om at blive hjemme, hvis du viser tegn på sygdom, så vi undgår at smitte hinanden. Meld venligst afbud til kirkekontoret på twe@km.dk / 51307355, hvis du bliver forhindret i at komme.